© 2018 by MontemMedia.com
Hello@MontemAdventure.com

North Coast Ultra
2016-2018

We had the pleasure of producing the aftermovie and teaser for the biggest ultra marathon in Denmark, North Coast Ultra. The race is a 50 km trail distance in one circuit.

We covered the race with two persons:
Alexander: Drone and a camera on tripod.
Mads: Sony a7sii on a gimbal.
 

2018

Jesper Noer, Race Director:

Videoerne fra Montem Adventure har været med til at give et flot og professionelt grafisk indtryk på vores hjemmeside og facebook profil. Videoerne, både teaseren og aftermovien er de opslag på facebook, som efter løbet har givet flest interaktioner.

De er hvert år kommet med nye ideer og vinkler til, hvordan kan de fange løberne og skildre deres oplevelser i Tisvilde Hegn. Samarbejdet under løbet har fungeret upåklageligt, det er fedt at arbejde sammen med nogen som kan tænke selv og løse de udfordringer som de står overfor. For at vedholde deltagernes interesse er det vigtigt at teaseren og videoen fra løbet bliver publiceret på Facebook så hurtigt som muligt og her har Mads og Alexander knoklet med redigerings arbejdet. I år, 2018,  var videoen færdig under 24 timer efter at sidste løber kom i mål, lidt over 2 minutters velproduceret video.